Spøgelsegåvæk.dk
v/ Trine Kellmann & Erling Nielsen

Erfaringer

I 2012 startede vi for alvor op med vores konsultationer. Vores evner er medfødte og vi vil gerne bruge disse til at hjælpe folk, som jer.

Vi er i 2015 startet op med at fjerne ånder og rense huse pr. telefon med stor success, dette vil vi fortsætte med i 2016, da der er stor efterspørgel efter disse konsultationer. Derudover kan vi også give beskeder videre til jer fra den åndelige verden, som vi gør ved brug af et foto af den afdøde. Disse henvendelser vil vi altid informere omkring via private beskeder og udvise fuld diskretion.

Ved husrensninger, når vi er hjemme hos jer, vil vi samtidigt informere jer omkring hvad vi laver, hvorfor spøgelserne generer jer, hvilke problemer I kan få ved at have boet sammen med ånder, hvorfor de måske pludselig dukker op samt hvordan man beskytter sig mod ånderne bagefter.

Har vi renset et hus over telefonen kræves der altid en telefon samtale om jeres problemer og hvad I skal gøre efter vores husrensning.

I 2015-2023 har vi hjulpet mange med problemer i deres hus samt ydet sporadisk hjælp med beskeder fra de afdøde.

I 2024 fortsætter vi vores assistance med åndelig aktiviteter i hjemmet, lejligheden, sommerhuset mm. eller via telefoniske seancer.

Artikel fra Familie Journalen - August 2021

Diverse aktiviteter


  • 7. marts 2017, foredrag på Hotel Ringkøbing

 


  • 2. marts 2016, artikel i Dagbladet Ringkøbing-Skjern omkring åndelig aktiviteter på Hotel Ringkøbing, hvor vi besøgte hotellet - klik her for at læse artiklen.


  • 13. og 14. februar 2017, kursus i platformsdemonstrationer

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk